Fréderic Van de Velde

Fréderic Van de Velde behaalde zijn diploma van algemeen tandarts in 2013 aan de Universiteit Gent. Aansluitend werkte hij gedurende twee jaar als algemeen tandarts in een groepspraktijk in Merelbeke. Tijdens diezelfde periode bleef hij verbonden met de afdeling Kindertandheelkunde van de Universiteit Gent voor onderwijsdoeleinden.

In 2015 startte hij de vierjarige voltijdse opleiding tot tandarts-specialist in de orthodontie aan de Universiteit Gent waar hij in 2019 de bijzondere beroepstitel Tandarts-specialist in de orthodontie behaalde.

In 2021 richtte hij in Beveren-Waas samen met Enya Kuppens een exclusieve verwijspraktijk op voor orthodontie.

Enya Kuppens

Enya Kuppens behaalde haar diploma van algemeen tandarts in 2013 aan de Universiteit Gent. Aansluitend werkte ze gedurende twee jaar als algemeen tandarts in praktijken in Merksem en Antwerpen.

In 2015 startte zij de vierjarige voltijdse opleiding tot tandarts-specialist in de orthodontie aan de Universiteit Gent waar zij in 2019 de bijzondere beroepstitel Tandarts-specialist in de orthodontie behaalde.

In 2021 richtte zij in Beveren-Waas samen met Fréderic Van de Velde een exclusieve verwijspraktijk op voor orthodontie. Daarnaast is zij deeltijds werkzaam als staflid aan de afdeling orthodontie van de Universiteit Gent.

Assistentie

Onze assistente staat in voor het onthaal van patiënten, zowel in de praktijk als aan de telefoon.

Daarnaast assisteert ze de orthodontist aan de stoel en zorgt ze ervoor dat je bezoek aan onze praktijk zo efficiënt en aangenaam mogelijk verloopt.

volgende pagina